Підготуйте гриль до непрямого приготування на середньому вогні (якомога ближче до 375°F).
Поставте сковороду з рулетами, накриту фольгою, на непрямий середній вогонь, закрийте кришкою і готуйте 25 хвилин.
Одягніть утеплені рукавички для барбекю, розгорніть сковороду на 180 градусів, закрийте кришку і готуйте 10 хвилин. Зніміть фольгу зі сковороди та продовжуйте готувати, поки тісто не розвариться, а верхівка злегка підрум’яниться, ще 20-30 хвилин. Зніміть з гриля, покладіть на жаростійку поверхню та дайте охолонути 10 хвилин. Тим часом приготуйте глазур.
У великій мисці розтерти вершковий сир з молоком. Просійте кондитерський цукор у миску, а потім перемішайте, щоб з’єднати. Додайте ваніль і сіль і збийте до однорідності. Зверху теплі булочки змастити глазур’ю і дати постояти 10 хвилин. За допомогою ножа з тонким лезом розріжте рулети між швами та перекладіть на блюдо або решітку для охолодження. Подавати теплим або кімнатної температури.