Крижані булочки з корицею

Cinnamon

Підготовка
40 хвилин
Складність
середня
Персони
8 - 12
ІНГРЕДІЄНТИ
ТІСТО
1 ¼ склянки теплого незбираного молока (від 50° до 70°)
¼ склянки цукру
2¼ чайної ложки активних сухих дріжджів
1 чайна ложка солі
3 великих яйця, кімнатної температури
6 склянок універсального борошна
½ склянки (1 пачка) несолоного вершкового масла
НАЧИНКА
1 склянка світло-коричневого цукру
4 чайні ложки меленої кориці
½ чашки несолоного вершкового масла
ПОЛИВКА
1/2 чашки вершкового сиру кімнатної температури
3 столові ложки незбираного молока
2 склянки кондитерського цукру
1 чайна ложка чистого екстракту ванілі
⅛ чайної ложки солі
У чаші штатного міксера збийте ½ склянки молока, 1 столову ложку цукру та дріжджі та дайте постояти до утворення піни приблизно 5 хвилин. За допомогою насадки з міксером на низькій швидкості додайте решту ¾ склянки молока, решту ¼ склянки цукру, сіль і яйця та збивайте протягом 1 хвилини.

Перейдіть на гак для тіста та поступово додайте 5½ склянки борошна. Починаючи з низької швидкості та повільно до середньої, перемішуйте, поки тісто не стане досить однорідним, приблизно 3 хвилини.

Зменшіть швидкість до середньо-низької та додайте ½ склянки вершкового масла та решту ½ склянки борошна.
Перекладіть тісто на присипану борошном робочу поверхню та вимішуйте, поки тісто не стане м’яким, гладким і липким (але не буде прилипати до робочої поверхні), приблизно 2 хвилини. Перекладіть тісто в змащену олією миску, накрийте та дайте піднятися в теплому місці, поки об’єм не подвоїться, приблизно на 1½ години.
Притисніть тісто, а потім виверніть на злегка присипану борошном поверхню.

Вимісіть тісто два-три рази, а потім розкачайте в прямокутник 24 дюйми завдовжки і 12 дюймів завширшки.

Розподіліть тісто (не залишайте меж) ¼ склянки плюс 2 столові ложки вершкового масла. Рівномірно посипте цукром з корицею.
Починаючи з найближчої до вас довгої сторони, щільно згорніть тісто, а потім затисніть шов. Розріжте колоду тіста на дванадцять 2-дюймових частин. Рясно змастіть дно та боки 10-дюймової чавунної сковороди або металевої форми для кексів маслом, що залишилося, і викладіть булочки зрізом догори в один шар. Накрийте алюмінієвою фольгою і дайте постояти при кімнатній температурі протягом 1 години або охолодіть на ніч. (Якщо охолоджувати, поверніться до кімнатної температури, перш ніж продовжити, приблизно за 2 години.)
Підготуйте гриль до непрямого приготування на середньому вогні (якомога ближче до 375°F).

Поставте сковороду з рулетами, накриту фольгою, на непрямий середній вогонь, закрийте кришкою і готуйте 25 хвилин.

Одягніть утеплені рукавички для барбекю, розгорніть сковороду на 180 градусів, закрийте кришку і готуйте 10 хвилин. Зніміть фольгу зі сковороди та продовжуйте готувати, поки тісто не розвариться, а верхівка злегка підрум’яниться, ще 20-30 хвилин. Зніміть з гриля, покладіть на жаростійку поверхню та дайте охолонути 10 хвилин. Тим часом приготуйте глазур.


У великій мисці розтерти вершковий сир з молоком. Просійте кондитерський цукор у миску, а потім перемішайте, щоб з’єднати. Додайте ваніль і сіль і збийте до однорідності. Зверху теплі булочки змастити глазур’ю і дати постояти 10 хвилин. За допомогою ножа з тонким лезом розріжте рулети між швами та перекладіть на блюдо або решітку для охолодження. Подавати теплим або кімнатної температури.