СТЕЙК PORTER'S HOUSE НА ГРИЛІ З ЧЕРВОНОЮ ВИННОЮ ОЛІЄЮ
Спочатку ми готуємо стейк за низької температури. Тільки коли ми наближаємось до бажаної температури, ми знову смажимо стейк на грилі.
Підготовка
10 хвилин
Складність
середня
Персони
4
ІНГРЕДІЄНТИ
Для стейка:
1-1.2 кг - Стейк Porterhouse
Сіль
Для заправки
200 г - Масла
100 мл - Червоне вино
1 чайна ложка - Сіль
1 чайна ложка - Перець
1 стл ложка - Горчиця
1/2 - Лимон
Вийміть стейк Porterhouse із холодильника за годину до початку готування та дайте йому прогрітися до кімнатної температури. Щедро потріть з обох боків грубою морською сіллю.

Запаліть гриль і нагрійте його до найнижчого рівня, щоб температура була близько 80° C.
Помістіть стейк Porterhouse на решітку, закрийте кришку і повільно готуйте при низькій температурі, поки стейк не досягне температура 48°C.

Поки готується стейк, готується олія із червоного вина. Розтопіть масло в термостійкій мисці на грилі. Змішайте столову ложку гірчиці та 100 мл червоного вина. Потім додайте суміші сіль та перцем і сок половинки лимона. Крім того, можна використовувати білий винний оцет. Масло помістити на стейк.

Коли стейк Porterhouse наблизиться до бажаної температури, запаліть зону maxX і готуйте приблизно протягом 10 хвилин.

Увага: Це займає лише короткий час у розпалі зони maxX.