Поради щодо сезонного прибирання
1. Коли гриль охолоне, почистіть щіткою або зіскрібіть нагар на нижній стороні кришки. Потім почистіть решітки, щоб видалити сміття, що залишилося після останнього смаження.

2. Почистіть щіткою або поскребіть Flavorizer Bars® і теплові дефлектори (якщо є), поки вони не очистяться від сміття.

3. Використовуючи чисту щітку, очистіть отвори трубки пальника від іржі та сміття, протираючи їх поперек, а не по довжині пальника. Якщо порти екструдовані, будьте обережні, чистячи навколо електрода запалювання, щоб уникнути пошкодження.

4. Використовуйте скребок, щоб видалити сміття, що накопичилося вздовж стінок і дна кухонної коробки. Зіштовхніть усе сміття у висувний піддон для жиру.

5. Витріть будь-яке сміття з висувного піддону для жиру в піддон. Замініть піддон для крапель після витирання піддону.

6. Обов’язково перевірте всі шланги на наявність тріщин або потертостей і перевірте герметичність усіх газових з’єднань, у тому числі резервуарів низького тиску, використовуючи розчин мильної води. Щоб перевірити герметичність, змочіть усі з’єднання сумішшю миючого засобу та води. Вимкнувши ручки управління, включити газ. Якщо утворюються бульбашки, є витік.