1. Коли гриль охолоне, почистіть щіткою або зіскрібіть нагар на нижній стороні кришки. Потім почистіть решітки, щоб видалити сміття, що залишилося після останнього смаження.
2. Почистіть щіткою або поскребіть Flavorizer Bars® і теплові дефлектори (якщо є), поки вони не очистяться від сміття.
3. Використовуючи чисту щітку, очистіть отвори трубки пальника від іржі та сміття, протираючи їх поперек, а не по довжині пальника. Якщо порти екструдовані, будьте обережні, чистячи навколо електрода запалювання, щоб уникнути пошкодження.
4. Використовуйте скребок, щоб видалити сміття, що накопичилося вздовж стінок і дна кухонної коробки. Зіштовхніть усе сміття у висувний піддон для жиру.
5. Витріть будь-яке сміття з висувного піддону для жиру в піддон. Замініть піддон для крапель після витирання піддону.
6. Обов’язково перевірте всі шланги на наявність тріщин або потертостей і перевірте герметичність усіх газових з’єднань, у тому числі резервуарів низького тиску, використовуючи розчин мильної води. Щоб перевірити герметичність, змочіть усі з’єднання сумішшю миючого засобу та води. Вимкнувши ручки управління, включити газ. Якщо утворюються бульбашки, є витік.