Як ми вже помітили, імовірно практичні килимки для гриля досить позитивні в обігу та чищенні, але при найближчому розгляді вони мають деякі серйозні недоліки. Для цього вони непереможні за співвідношенням ціни. Більш якісними альтернативами є чавунні грати та планчі. Зрештою, однак, приготування на грилі на відповідних аксесуарах для барбекю є вирішальним та, звичайно ж, смаком! Як фольга для гриля порівнюється з планчою чи чавунною решіткою? Ми протестували їх та виявили відмінності.
Відмінності у приготуванні на грилі та смак
При приготуванні на грилі з імовірно термостійким килимком для гриля тепло рівномірно розподіляється на грилі. Це робить плоскі шматочки м'яса рівномірно коричневими. Тим не менш, багато продуктів утворюють багато смаженого соку. Це створює накопичення рідини на килимку для гриля і їжа на грилі готується в ньому, а не на грилі. Смажені аромати не можуть розвиватися в такий спосіб, а брендинг неможливий для стейків на плоскій поверхні. З кількома шматочками м'яса на килимку для гриля створюється так багато смаженого соку, що він капає збоку від килимка в гриль. Це неодноразово спричиняє небезпечне запалення.
Гриль-пластини та планчі мають високу теплопровідність і, таким чином, отримують набагато вищу тепло, яку вони можуть випустити на грилі. Таким чином, приготовлена на грилі їжа готується швидше, і на відміну від килимка для гриля немає смаженого соку. Завдяки ідеальному, рівномірному розподілу тепла та рифленої поверхні створюються відмінний брендинг та смачні смажені аромати, які ви хочете побачити та спробувати. Крім того, вони мають практичну колекцію мастила із зливним отвором, щоб не було спалювання жиру.