Змішайте яловичий і баранячий фарш у мисці з усіма сухими спеціями, перерахованими вище, до однорідності спецій і м’яса.
Після того, як м’ясо і спеції ретельно перемішані, дуже важливо пом’яти м’ясо 5-10 разів, а потім викласти на стіл. Повторіть цей крок 20-30 разів. Вимішування м’яса та розминання на столі розщеплюють внутрішні білки м’яса, що призводить до пастоподібної текстури, що забезпечує легке нарізання перед подачею.
Готуйте м’ясо Donair на СЕРЕДНЬОМУ вогні (177C) протягом 2 годин або доки внутрішня температура не досягне (71,0 C).
Зніміть з гриля і дайте м’ясу відпочити 30 хвилин.
Наріжте м’ясо Донер на скибочки. Покладіть в лаваш потрібну порцію м’яса донер разом зі свіжою нарізаною кубиками цибулею та помідорами. Змастіть обгортку солодким соусом і насолоджуйтесь!