ПЕРЕВАГИ КЕРАМІЧНОГО ГРИЛЯ: ЦІ КРИТЕРІЇ ВАС ЗДИВУЮТЬ
Ви любите гриль та пекти? Ви хочете димовий смак справжнього деревного вугілля, але щоб все було безпечно? Тоді керамічний гриль, також відомий як Камадо, ймовірно, найкращий вибір. Відомі бренди, такі як Big Green Egg, Monolith та Kamado Joe, пропонують універсальні барбекю різних розмірів
Надійність: Постійна температура гриля в керамічному грилі
Найдивовижніша різниця між будь-яким грилем та керамічним грилем – це матеріал. Kamado виготовлений з кераміки. Найбільша перевага: керамічна камера зберігає значно більше тепла, ніж листова сталь – залежно від конструкції Kamado має вдвічі більшу теплоємність у порівнянні з ґратами.
Як тільки кераміка нагрівається, вона рівномірно виділяє тепло у варильні камери. Таким чином температура там залишається дуже постійною. Особливість: керамічний гриль обпалюється через кілька хвилин! З невеликою кількістю вугілля та електричною запальничкою, як Looftlighter, гніздо вугілля можна побачити всього через 2 хвилини, так що керамічний гриль гріється особливо швидко. Навіть за допомогою звичайних натуральних запальничок керамічний гриль готовий у найкоротші терміни завдяки ідеальному ефекту витягування димоходу через два вентиляційні клапани. Після запалення можна точно відрегулювати від особливо низької температури до надзвичайно високої температури, що дає нам перевагу у використанні.
Універсальність: керамічний гриль для гриля, коптіння та багато іншого
Широкий спектр можливостей для барбекю. За допомогою вентиляційних слотів зверху та знизу ви можете точно контролювати, наскільки гарячим має бути ваш керамічний гриль. Завдяки ідеально функціонуючій циркуляції повітря всередині можна дуже точно відрегулювати, з одного боку, з іншого боку, воно однаково тепло у кожному місці. Таким чином, гриль забезпечує рівномірно приготовлену їжу на грилі, дуже схожу на гриль.
Як ви хочете приготувати м'ясо тощо залежить від вас. Для ковбас, стейків і т. д. для короткого жаркого залиште скибочку дефлекторів і обсмажте прямо над вугіллям. Ваші гості будуть у захваті від хрусткої скоринки та гарного гриля.
Або ви хочете готувати короткі реберця дуже повільно за низької температури? Немає проблем: ваш керамічний гриль зберігає тепло протягом кількох годин. Так що тушкована свинина та інші класичні страви для барбекю також процвітають. Більш того, за допомогою чіпсів для копчення ви перетворюєте свій керамічний гриль на коптильню, з каменем для піци він перетворюється на піч для піци. Завдяки величезному вибору аксесуарів, потенціал Kamado може бути повністю використаний.
Безпека смаку: аромат барбекю із справжнім вугіллям
Ще однією перевагою керамічного гриля є унікальний смак, який він надає блюдам на грилі. Приготування їжі здійснюється за допомогою деревного вугілля, так що димні та пряні аромати переходять до м'яса тощо.
Таким чином, керамічний гриль поєднує переваги газового гриля і вугільного гриля в одному пристрої. З одного боку, це точно регульована та довгострокова постійна температура, для якої оцінюються газові ґрати. З іншого боку, саме аромат деревного вугілля робить гриль таким популярним.
Економія: низьке споживання деревного вугілля
Ще однією перевагою керамічного гриля є унікальний смак, який він надає блюдам на грилі. Приготування їжі здійснюється за допомогою деревного вугілля, так що димні та пряні аромати переходять до м'яса тощо.
Таким чином, керамічний гриль поєднує переваги газового гриля і вугільного гриля в одному пристрої. З одного боку, це точно регульована та довгострокова постійна температура, для якої оцінюються газові ґрати. З іншого боку, саме аромат деревного вугілля робить гриль таким популярним.
Наші рекомендації