Інфрачервоний вуличний обігрівач Ferrara Activa для будинку

Enders
25001
10968,00
грн.
Новинка від німецької компанії Activa! Електричний інфрачервоний обігрівач Activa Ferrara – це чудовий вибір як для обігріву на вулиці, так і всередині приміщень. Маючи значну потужність 2,7 кВт і спрямованість теплового потоку в 360°, такий обігрівач з успіхом може використовуватися, як на терасі заміського будинку, так і на літньому майданчику ресторану, а також в інших побутових та комерційних приміщеннях відкритого та закритого типу. Підлоговий електричний інфрачервоний обігрівач Activa Ferrara має форму трикутної стели заввишки 1,5 метра із вбудованою ніжкою та ефектно доповнить будь-який інтер'єр. Корпус виготовлений з високоякісних матеріалів – алюмінію, нержавіючої сталі, пластику та має визначні експлуатаційні властивості, що забезпечить довгий термін служби обігрівача.

Три карбонових нагрівальних елементи, що окремо відключаються/включаються, спрямовані по трьох різних сторонах, дозволять розумно витрачати електроенергію і використовувати тепло безпосередньо там, де воно необхідно. А вбудований захист від бризок та датчик перекидання, зробить використання обігрівача безпечним навіть у складних умовах.
Завдяки особливим властивостям карбонових нагрівальних елементів, що використовуються в інфрачервоних обігрівачах Activa Ferrara, їх ефективність досягає 95% (ККД). Це відбувається за рахунок більшої теплопровідності вуглецевого волокна (карбонової спіралі), що сприяє зниженню електроспоживання на 25%. Такий тип нагрівальних елементів має ще один важливий плюс – збільшену довжину інфрачервоних хвиль, що генеруються, за рахунок цього тепло стає більш приємним і проникливим, а не обпалюючим, як у інфрачервоних обігрівачів інших типів. Саме карбонова спіраль як складова інфрачервоного обігрівача є найважливішою його частиною і відповідає за м'яке комфортне випромінювання з низьким виділенням світла, що вигідно відрізняє карбонові електричні обігрівачі від інших типів електричних інфрачервоних систем обігріву.

Потужність: 2,7 кВт