Підвісний інфрачервоний електричний обігрівач Blumfeldt Camden Heat Deluxe, 2,1 кВт

BLUMFELDT
10035347
9850,00
грн.
Новинка!
Стельовий електричний інфрачервоний обігрівач Blumfeldt Camden Heat Deluxe білий піде для обігріву літніх альтанок, терас, кафе, ресторанів, дачних будинків і заміських котеджів.
Особливості:
Три рівні потужності: 900/1200/2100 Вт.
Управління: сенсорне, пульт ДУ
Пиловологозахисту: IP24
Максимальний час нагрівання до робочої температури: 1 хв.
Тип нагрівального елементу (лампи): карбон (вуглець)
LED підсвічування
Корпус з міцної сталі з порошковим покриттям
Ланцюг для підвісу з карабіном виконується із нержавіючої сталі довжиною 60 см.
Матеріал відбиває рефлектора: алюміній
Довжина кабелю живлення: 1,85 м.
Мінімальна відстань до стелі: 30 см.
Мінімальна відстань до стіни: 25 см.
Мінімальна відстань до підлоги: 180 см.
Пройшов перевірку за європейською системою безпеки електроприладів - GS
Ресурс лампи: не менше 5000 годин
Виробник підвісного вуличного інфрачервоного електричного обігрівача компанія Blumfeldt надає гарантію 12 міс. на модель Camden Heat Deluxe (white)

Підвісни електричний обігрівач Blumfeldt Camden Heat Deluxe white - це потужний карбоновий інфрачервоний обігрівач з трьома режимами роботи - 900/1200/2100 Вт, LED - підсвічуванням і пультом дистанційного керування. Корпус виконаний у вигляді підвісної дизайнерської лампи в стилі ретро зі спеціальним куполообразним рефлектором, що відображає інфрачервоні промені вниз на відстань до 5-ти метрів. Завдяки високому індексу пиловологозахисту - IP24, Blumfeldt Camden Heat Deluxe може з успіхом застосовуватися, як в закритих приміщеннях, так і на вулиці під дощем. Зручний підвісний спосіб монтажу допоможе не тільки заощадити простір, але і зробити цей прилад яскравою деталлю Вашого інтер'єру.
У комплект поставки входить посилений сталевий ланцюг, за допомогою якої можна прикріпити обігрівач Blumfeldt Camden Heat Deluxe до стелі або до будь-якій горизонтальній перекладині, підвісивши його, наприклад, над обіднім столом Вашої тераси або літнього майданчика. Одним пультом ДУ можна управляти відразу декількома обігрівачами. Blumfeldt Camden Heat Deluxe працює безшумно і вже через хвилину нагрівається до робочої температури, створюючи м'яке і комфортне тепло подібне сонячному. Важливою особливістю інфрачервоного хвильового випромінювання є те, що воно має спрямований характер і, на відміну від конвекційного обігріву, нагріває не повітря, а предмети і людей, що знаходяться в радіусі дії. При цьому протяги або холодний повітря не здувають інфрачервоні хвилі і не впливають на інтенсивність обігріву. Тому в усьому світі інфрачервоні обігрівачі в основному застосовуються саме в умовах вулиці. Інноваційні карбонові нагрівальні елементи, якими оснащені обігрівачі Blumfeldt Camden Heat Deluxe, генерують ік-хвилі середнього діапазону, і на відміну від галогенових обігрівачів, створюють більш приємне проникаюче тепло, що нагадує тепло від каміна. Лампи з карбону мають ККД - 90% і мають високу надійність - мінімальний гарантований термін їх роботи - 5 000 годин.

Розмір: 50 x 26

Потужність: 900 Вт

Ресурс лампи: 5000