Вирощуйте свіжий Пак Чой у своєму власному саду! Чи знали ви, що Пак Чой (відомий також як Бок Чой, Бак Чой тощо) культивується в Китаї понад 5000 років? Це підвид листової китайської капусти! Він зіграв значну роль у традиційній китайській кухні та медицині. Сьогодні це основний продукт багатьох азіатських та американських рецептів. Унікальний смак Пак Чой робить його особливо чудовим для запікання, тушкування та супів. Також можна насолоджуватися сирим смаком цієї рослини! Переваги Click & Grow Пак Чой:
Джерело вітамінів А, С і К
Джерело кальцію: магній, калій, марганець та залізо
Універсальний за своїми способами приготування, від сирого до маринованого
Ми ніколи не використовуємо пестицидів та гербіцидів!
Для початку роботи:
Вставте картридж в смартпот
Заповніть резервуар водою
Підключіть до мережі
Розумна грунт Click & Grow виконує всю роботу за вас
всі картриджі створені за технологією Smart Soil, натхненною NASA
надає ідеальний рівень pH для ґрунту
дозує точну кількість поживних речовин, води і повітря
контролює доступ компонентів до коріння
рівномірно розподіляє вологу в картриджі
не містить пестицидів, гормонів та фунгіцидів
Матеріал: Розумний ґрунт із поживними речовинами та насінням усередині Зовнішні розміри: 205 мм ширина, 86 мм висота, 53 мм глибина Перші паростки: 1 — 2 тижні Дозріває: 5 — 6 тижнів