Спілкування біля вогнища необов'язково має спонтанний характер. З компанією AHOS пікнік набуває культурного відтінку і стає організованим та впорядкованим. Мангали від цього виробника настільки досконалі, що приготування на них може бути нескінченно різноманітним. Кожна модель являє собою імпровізовану польову кухню, яка дає можливість швидко та в комфортних умовах приготувати повноцінний обід чи вечерю на велику родину чи дружню компанію.
На присадибній ділянці він послужить не просто функціональним пристосуванням для готування, а й стильною окрасою. Непомітний дизайн і благородний чорний колір надають мангалу дорогого вигляду. З ним ви наповните навколишній простір особливим шармом, який розповсюджує навколо себе стильні дорогі речі. Додайте ще, що AHOS HIGH SPHERE створено радувати красою відкритого полум'я. Якщо зняти смажений диск, ви отримаєте кострову чашу. Ваші вечори будуть сповнені душевної близькості людей, об'єднаних магією вогню, що танцює в сутінках.
Вона посилена чотиришаровим органічним полімерним напиленням. Корпус виготовлений з особливої марки сталі S235JR та покритий кремнійорганічним напиленням у 3 шари. Воно має жаростійкі якості. Експлуатація комплексу здійснюється у комфортних умовах. Всі габарити продумані так, що стоячи біля робочої поверхні, людина не втомлюється. Інструменти та пристрої знаходяться на відстані витягнутої руки. При цьому підійти до столу-мангалу можна з будь-якої сторони, форма та розміри дозволяють це. Пристрій збирання попелу всередині основи робить готування гігієнічним. Сам диск має ухил до центру. Тобто жир, що накопичується під час смаження, просто стікає в чашу або зсувається спеціальним скребком. Для максимального розігріву (+300 ° C) диску потрібно 40 хвилин. Щоб приступити до приготування, достатньо протерти його маслом. Прогрів – нерівномірний. Що далі від відкритого вогню, то він більше слабшає. Це дає можливість готувати відразу кілька страв, адже продукти вимагають різного ступеня прогріву. У найкоротший проміжок часу у вас вийдуть овочі-гриль, смажена риба, соковиті стейки, морепродукти. І навіть звичайна яєчня-очі буде апетитно шипіти на розжареному диску, запрошуючи всіх до столу. Урізноманітнити меню дозволяють знімні аксесуари (купуються окремо):
Кільце для казана — для плову, юшки та будь-яких перших страв.
Пристосування для шампурів.
решітки для барбекю - для ребер або крилець. Причому решітки встановлюються врівень з робочою поверхнею або піднімаються на підставці, що знову-таки дозволяє контролювати ступінь прожарювання. Ще одна конструктивна перевага моделі — знімна стільниця. Вона виконана із чотирьох дерев'яних фрагментів. Їх встановлюють на кронштейни з полірованої нержавіючої сталі так, що вони утворюють одну площину і огинають внутрішнім контуром край гарячого диска. Масивний сталевий каркас призначений для великих навантажень.
Завдяки п'ятишаровому просоченню водовідштовхувальним лаком стільниця має стійкість до ударних навантажень. Вона, подібно поверхні звичайних кухонних столів, стійка до стирання та появи плям. Жир або вино не вбираються в структуру матеріалу, тому догляд за стільницею не важко. Вона легко миється звичайним засобом для чищення.
Її використовують як додаткову робочу поверхню або обідню зону. Висота обладнання дозволяє працювати стоячи, не згинаючись і не стомлюючи хребет. Крім того, поруч можна присісти на барних стільцях і насолоджуватися близькістю вогню і ароматом страв.
Виробник: Україна
Матеріал решіток: вуглецева сталь
Покриття для смаження поверхні: 4-х шарове полімерне органічне покриття