Газовий гриль Char-Broil SIGNATURE 2B 2020

CHAR-BROIL
463675016
26989,00
грн.
Інфрачервоний газовий гриль Char-Broil® Signature 2 Burner запобігає спалахам жиру, забезпечує рівномірне нагрівання та готує сокові страви для максимальної продуктивності та універсальності приготування.
Це одна із останніх новинок від американської компанії Чар-Броїл. Модель оснащена всім необхідним, щоб процес приготування їжі приносив лише задоволення, і на виході ви отримували найсмачніші та найкорисніші страви.

Інфрачервоний гриль на газі Char-Broil Signature 2B 2020 не допускає можливості запалення жиру, рівномірно нагрівається, забезпечуючи максимальну продуктивність і універсальність. При цьому гриль має досить компактний розмір.

Професійні грати з чавуну розташовані у два яруси. Вони поступово нагріваються, які рельєфна поверхня хвилями надає продуктам малюнок барбекю. При цьому решітки досить просто чистити спеціальною щіткою, особливо коли вона ще тепла.

Між великою решіткою та пальниками розташована сталева пластина. Вона працює як відсікач жару, створюючи більш рівномірний розподіл тепла по ґратах. Ще одна її функція – вловлювати жир із продуктів, щоб той не потрапляв у пальники та спалахував там. При нагріванні частина жиру випаровується і надає продуктам ніжного аромату з димком, практично як на вугільному грилі.

Особливості:
Технологія приготування TRU-Infrared™ запобігає спалахам жиру, забезпечує рівномірне нагрівання та готує на 50% соковитішу їжу.
Вбудовані світлодіодні індикатори ручок та глянцевий дизайн кришки, ручки та шафи для відмітного стилю
Електронне запалювання SureFire® для швидкого та надійного запуску одним натисканням кнопки
Чавунні решітки з порцеляновим покриттям міцні, стійкі до іржі та легко миються.
Бічні полички забезпечують додаткове робоче місце і складаються для зберігання.

Колеса: 4

Види грилів: газовий

Колір: нержавіюча сталь

Площа робочої поверхні: 45 х 44

Кількість пальників: 2

Наявність бічного пальника: немає

Матеріал решіток: чавун

Столик: є

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: США

lwh: 1190x580x1200 mm