Портативний (переносний) газовий гриль Napoleon TravelQ PRO-285Х

Napoleon
PRO285X-BK
27990,00
грн.
Завдяки своїй компактності, портативний (переносний) газовий гриль Napoleon TravelQ PRO-285Х ви можете встановити будь-де. Два колеса та дві ніжки забезпечують грилю мобільність та стійкість. У ньому досягнуто ідеального балансу між компактністю, транспортабельністю та функціональністю.

Гриль обладнаний двома пальниками. При цьому незалежна система управління дозволяє використовувати і прямий і непрямий методи грилінгу. Завдяки наявності спеціальної трубки для копчення, ви можете не тільки смажити або пекти продукти, але й коптити. А датчик температури, вбудований у кришку гриля, дозволить вам стежити за жаром усередині гриля, не відкриваючи кришку.

Комплектація переносного газового гриля Наполеон Тревел К'ю Про 285 Ікс

  1. Обладнаний двома пальниками, загальною потужністю 4,1 кВт.
  2. Розмір робочої поверхні 54*37 см.
  3. Сучасний дизайн.
  4. Кришка з вбудованим термометром.
  5. Професійні решітка з чавуну мають запатентовану форму WAVE™.
  6. Ручки-регулятори.
  7. Місткі полиці для зберігання всього необхідного.
  8. Редуктор для балона.
  9. Фітинги.
Насолоджуватися приготуванням їжі можна. З портативним грилем ви не тільки порадуєте всю свою сім'ю та гостей найсмачнішими стравами, але й отримаєте задоволення від самого процесу приготування. Всі деталі виконані із високоякісних матеріалів, тим самим роблячи цей гриль довговічним та надійним. Такий аксесуар точно не залишить вас байдужими.


Napoleon TravelQ 285X можна віднести наявність двох окремих газових пальників, що дає змогу готувати як прямим, так і непрямим способом. Пальники з індивідуальною системою миттєвого підпалу JETFIRE і незалежним керуванням.

Чавунні барбекю-решітки створюють площу для смаження 1998 см².
Вбудований у кришку датчик температури ACCU-PROBE забезпечує контроль нагрівання. Корпус гриля виготовлений із литого алюмінію. Жаростійкі ручки гриля фіксуються замком-клямкою, який утримує кришку та решітку під час транспортування. Знімний лоток для жиру висувається для легкого очищення.

Колеса: 2

Види грилів: газовий портативний

Колір: чорний

Площа робочої поверхні: 54 х 37

Кількість пальників: 2

Наявність бічного пальника: немає

Потужність гриля:: 4,1 кВт

Матеріал решіток: нержавіюча сталь

Столик: є

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: Канада

lwh: 1120x510x990 mm

Weight: 25000 g