Середній керамічний гриль BergHOFF, 40 см червоний

BergHOFF
8500892
25900,00
грн.
Вугільний керамічний гриль Medium Berghoff на ніжках виробництва Бельгії.
Це невеликий компактний гриль, який можна встановити на відкритій терасі балкона або взяти з собою на пікнік. Міні гриль йде разом з підставкою і двома зручними ручками. Невеликі габаритні розміри гриля і його вага, дозволить транспортувати його за допомогою одного дорослого чоловіка. Гриль виконаний в класичному дизайні керамічних грилів Камадо. Має дуже привабливий зовнішній вигляд.

У комплект з грилем входить: сталеві грати для приготування їжі, чавунний колосник і чавунна кришка регулювання подачі повітря. Є можливість вибрати основний колір гриля: помаранчевий, салатовий або сірий. В кришку гриля вбудований термодатчик. Гриль має досить велику поверхню, тому з легкістю впоратися з невеликою компанією людей на веселій вечірці. Обслужить Ваш вечерю для люблячої родини. Ви можете приготувати стейки, курку або великі шматки м'яса для Ваших дорогих гостей. Для романтичної вечері з коханою людиною, можна приготувати морепродукти, наприклад стейк лосося на подушці з овочів гриль.

Не вимагає великої уваги, але вимагає регулярного догляду. Внутрішні частини чистяться за допомогою кочерги і пилососа для збору золи. Грати можна помити під водою або почистити від залишків їжі за допомогою металевої щітки. Рекомендуємо докупити захисний чохол. Правильний і регулярний догляд за грилем, збільшить термін експлуатації обладнання барбекю.

Колеса: немає

Види грилів: вугільний

Колір: червоний

Площа робочої поверхні: 40 х 40

Матеріал решіток: чавун

Столик: немає

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: Бельгія

Матеріал: Кераміка

lwh: 520x540x500 mm

Weight: 35000 g