Газовий гриль ENDERS KANSAS PRO 3 SIK TURBO

Enders
8709
59075,00
грн.
Гриль Kansas 3 SIK Turbo – це чергова новинка від компанії Enders, презентована у 2014 році у Німеччині!


Чіткі та виразні форми Kansas 3 SIK Turbo відображають його приналежність до преміум-класу, а значний набір функцій – справжня мрія будь-якого кулінарного гурмана! Турбо-зона Kansas 3 SIK Turbo розроблена спеціально для створення чудових соковитих стейків з хрусткою скоринкою, які смачно порадують Вас та Ваших гостей! Вбудований електровертел, три незалежні пальники Endotube для прямого та непрямого обсмажування, додаткова бічна конфорка для приготування гарніру, інфрачервоний тильний пальник для глибокого прожарювання – перед Вами Kansas 3 SIK Turbo і це ціла міні-кухня прямо у Вас під руками! Варто зауважити, що завдяки своїй практичності та багатому оснащенню такий гриль успішно може використовуватися як невеликою кейтеринговою компанією, так і рестораном, що бажає урізноманітнити свою кухню грильним меню. Його міцний і стійкий корпус з нержавіючої сталі має високі експлуатаційні якості, легко очищається і не схильний до атмосферного впливу. Запатентована система розумного очищення Simple Clean, дозволить без особливих зусиль вимити компоненти гриля як вручну, так і за допомогою посудомийної машини.

Овочі, ковбаски, качині грудки і навіть маленьке порося - поміститься все! Тому що Kansas 3 SIK Turbo має велику робочу поверхню для барбекю (60х45см). А ще цей гриль обладнаний масивною кришкою з подвійними стінками для рівномірного розподілу тепла та високоточним термометром, що дозволяє контролювати температурний режим приготування Ваших страв. Збільшені бічні поверхні зручні та багатофункціональні. Безвідмовний запуск гриля забезпечується механічним п'єзопідпалом, вбудованим у регулятори подачі газу. Електровертел може працювати не тільки від мережі 220В, а й від акумуляторних батарей, що робить при необхідності Kansas 3 SIK Turbo повністю автономним. У нижній шафі розміщується 27л/11кг газовий балон та інше приладдя для гриля. Вбудовані колеса та ручка для зручного переміщення допоможуть легко міняти місце розташування Вашого гриля.

У комплект поставки Kansas 3 SIK Turbo входить спеціальний чохол для зберігання та захисту від небажаної атмосферної дії.

Особливості:
Велика робоча поверхня для барбекю
3 потужні інноваційні пальники Endotube
Додатковий інфрачервоний пальник
Зовнішня варильна конфорка з кришкою
Турбо-зона з нагріванням до 400 ° С
Система SimpleClean для простого очищення робочих зон
Знімний жирозбірник
3-х компонентні емальовані чавунні грати
Дві бічні стільниці з вбудованою ручкою
Кришка з подвійними стінками з нержавіючої сталі
Велике оглядове вікно та вбудований термометр
Полиця для підігріву готових страв
Захисний чохол у комплекті
Вбудована система механічного п'єзорозпалу
Регулятор тиску газу (редуктор) та шланг у комплекті
Вбудовані колеса

Колеса: 4

Види грилів: газовий

Колір: нержавіюча сталь

Площа робочої поверхні: 60 х 45

Кількість пальників: 3

Наявність бічного пальника: є

Матеріал решіток: чавун

Столик: є

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: Німеччина

Додаткові грати: є

lwh: 1440x640x1180 mm

Weight: 55000 g