Гриль газовий Campingaz 4 Series Onyx

Campingaz
839922261211
37374,00
грн.
Гриль серії 4 Onyx S – вершина інженерної та дизайнерської майстерності від Campingaz. Крім того, що цей гриль стане ідеальним партнером для вдосконалення чудових сімейних свят, він постійно дивуватиме унікальним поєднанням преміальної практичності, топових характеристик та преміального дизайну. Тут є буквально все найновіше: пальники з нержавіючої сталі Blue Flame, оновлена ​​система легкого очищення, мінімізація спалахів, а також можливість готувати ще більше улюблених страв! Також Onyx S отримав підсвічування газових регуляторів, надійні «заховані» колеса для зручного переміщення по будь-якій поверхні, а преміальний чорний колір привертатиме увагу ваших гостей до цього пристрою.
Гриль серії 4 Onyx S - багатофункціональний пристрій Барбекю для великої сім'ї або галасливої ​​компанії, виконаний з преміальних і довговічних матеріалів і має найбільш просунуті функції приготування страв.

Особливості:
  • Розроблено нову систему Campingaz® Culinary Modulars, що дарує ще більше можливостей: використовуйте камінь для піци для випікання ідеальної піци, корейський Вок для пряних азіатських страв, модуль для соковитої курочки або спеціальну сковороду для іспанської паельї. Можливості вашого гриля безмежні!
  • Бічний столик, що складається, з підвісною системою зберігання кухонного інвентарю робить процес готування ще зручнішим, а додатковий бічний пальник дозволяє поєднати процес приготування основних страв з приготуванням соусів, роблячи їх справді незабутніми.
  • Забудьте про суперечки, чия черга чистити барбекю з нашою зручною системою Campingaz InstaClean - тепер цей процес більше не вимагає від вас жодних зусиль. системи можна мити в посудомийній машині. Площа робочої поверхні (см ): 3312
  • Потужність: 13.6 кВт + 2.3кВт/4 пальник
  • Розмір поверхні для приготування 46 x 72 см
  • Система вертикальних пальників Blue Flame. Конструкція пальників виключає попадання залишків їжі та соків при приготуванні. x 64 x 121 см
  • Бічний столик Push2Fold
  • 4 надійні всюдихідні колеса з "колісною спідницею"
  • Вага: 73 кг

Колеса: 4

Види грилів: газовий

Колір: чорний

Площа робочої поверхні: 71 х 45

Кількість пальників: 4

Наявність бічного пальника: є

Матеріал решіток: чавун

Столик: є

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: Франція

lwh: 1570x700x1500 mm

Weight: 82000 g