Газовий Гриль Broil King Porta Chef 320

Broil King
952653
24900,00
грн.
Газовий гриль Broil King Porta Chef 320 952653 можна віднести відразу в дві категорії, портативний гриль і стаціонарний.

Портативний гриль барбекю мається на увазі, що гриль легко трансформується в компактні розміри для зручного транспортування.

Наприклад, Ви зібралися на полювання чи риболовлю, або просто на природу. Американський гриль не займає багато місця в багажному відділенні в зібраному вигляді, але в той же час має досить великою площею приготування 31 см глибина і 46 см ширина. Це дозволяє без проблем приготувати 5-6 стейків з овочами за одну закладку, підлогу кілограмовий свинячий стейк готується за 10-12 хвилин. Овочі 5-8 хвилин.

Які емоції після приготування?
Гриль Broil King Porta Chef абсолютно сміливо можна віднести до розділу універсальний, він прекрасно впишеться на балконі, галявині, альтанці, терасі, так само в лічені хвилини трансформується в невелику валізу і буде готовий до транспортування. Це саме той випадок де не урізані можливості, так як для того що б зробити гриль мобільним доводиться чимось жертвувати.
Даний гриль комплектується чавунною решіткою, що дуже рідко зустрічається, в такого формфактора грилях.
Підсумовуючи, гриль володіє трьома потужними пальниками, розділеними на 3-ри зони, це дозволяє тримати температуру в 250 градусів практично на мінімумі, завдяки цьому ми суттєво економимо витрата газу.
Гриль повністю адаптований під наш ринок і дозволяє підключати балони будь-якого обсягу, витрата газу приблизно 1 л на годину.

Колеса: немає

Види грилів: газовий

Колір: нержавіюча сталь

Площа робочої поверхні: 55 х 34

Кількість грілок: 1

Наявність бічного пальника: немає

Матеріал решіток: чавун

Столик: є

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: Канада

lwh: 1090x510x930 mm

Weight: 16000 g