Керамічний гриль Big Green Egg Large

Big Green Egg
117632
89900,00
грн.
Унікальна керамічна піч "камадо" від компанії Big Green Egg. Дозволяє приготувати практично будь-які страви, використовуючи найрізноманітніші техніки приготування, такі як жарка на грилі, випікання, запікання, повільне томлення і навіть гаряче копчення.
При цьому всі продукти, приготовлені в такий печі, завжди залишаються бездоганно соковитими. Піч виконана з унікальної термостійкої кераміки розробки NASA, завдяки чому витримує до 100000 циклів нагріву \ охолодження, не покриваючись при цьому тріщинами. Також така кераміка не боїться перепадів температури, тому піч можна використовувати в будь-яких погодних умовах.

5 причин купити керамічний вугільний гриль Big Green Egg Large

Якість кераміки. Матеріали, з яких виготовлені грилі Біг Грін Егг, незрівнянно кращий за прототип. І хоча в традиційних японських глиняних печах Камадо готували протягом 3 тисяч років, гриль Big Green Egg Large значно практичніший і надійніший. Жаростійка кераміка – витримує перепади тиску та різницю температур усередині та зовні гриля, їй не страшні навіть щоденні нагрівання до 350°C протягом десятків років. Пам'ятайте про правильний догляд та зберігання, і Big Green Egg Large вірно служитиме вам довгі роки.

Простота використання. Легко контролювати температуру за допомогою заслінок у кришці гриля та внизу чаші. Доступний температурний діапазон – 50-350°C

Готувати можна будь-що, без будь-яких обмежень: м'ясні, рибні та веганські страви, ваші улюблені пп-рецепти, десерти та випічку, вибір тільки за вами.

Велика робоча площа – 0,166 м² при діаметрі решітки 46 см. Цього вистачить щоб одночасно приготувати 8 соковитих стейків, вгодовану індичку або 2 великі курки. Нагодувати 8-10 осіб для кухаря з таким грилем не важко!
Довічна гарантія від виробника. Матеріали настільки якісні, що бренд Велике Зелене Яйце не боїться говорити про справді довговічну експлуатацію своїх грилів. Якщо щось робити, то нехай воно буде бездоганним!

Колеса: немає

Види грилів: вугільний

Колір: зелений

Площа робочої поверхні: 46 х 46

Матеріал решіток: нержавіюча сталь

Столик: немає

Термометр: є

Наявність ніжок: немає

Виробник: США

Матеріал: Кераміка

lwh: 520x560x840 mm

Weight: 73000 g