Портативний (переносний) інфрачервоний газовий гриль CHAR-BROIL GRILL2GO X200, GAS

CHAR-BROIL
21401734 ( 12401734 )
11990,00
грн.
Портативний газовий гриль GRILL2GO X200 від компанії Char-Broil, незважаючи на свої розміри, дозволить відчувати себе на невеликому пікніка впевненіше. У Вас в розпорядженні, для приготування барбекю страв з'явиться смаження решітка, на якій помістяться 12 гамбургерів, що чимало для портативного гриля. Нагрівання здійснюється від згоряння природного газу. Розпал гриля відбувається одним натисканням кнопки. Гриль рівномірно розігрівається, Ваші страви отримають рівномірну прожарювання. Термометр на верхній кришці, це додатковий контроль при приготуванні барбекю продуктів. Все найнеобхідніше ніж повинен володіти портативний гриль, GRILL2GO X200 має. Тому, не сумнівайтеся, у Вас вийдуть самі дивовижні барбекю страви там, де Ви зібралися відпочити.

Особливості гриля GRILL2GO X200:

гриль GRILL2GO X200 виконаний в темно-сріблястому і чорному кольорах;використання високоякісної нержавіючої сталі при виробництві;висока продуктивність гриля;легке обслуговування гриля;термометр на кришці для точного контролю температури приготування страв;запатентована інфрачервона система приготування їжі;зручна і проста система запалювання;зносостійке зовнішнє покриття гриля;якісна смаження решітка в комплекті.

Чому варто купити гриль GRILL2GO X200?

Якщо Ви любите виїзні сімейні пікніки, Вам безсумнівно повинен сподобатися гриль GRILL2GO X200 від фірми Char-Broil. З портативним газовим грилем, Вам відкриються великі можливості по приготування ароматних барбекю страв. Гриль має в собі все самі інноваційні розробки компанії Char-Broil. По суті, гриль GRILL2GO X200 - це зменшений великий газовий гриль. Цей малюк має високоякісну нержавіючу решітку в комплекті, яка дозволить готувати найпопулярніші барбекю продукти на природі. Високий контроль температури всередині жарочной камери, завдяки термометру на кришці, теж вказують на схожість зі старшими своїми братами. Зовнішній дизайн залишає тільки позитивні емоції. Зручна ручка для перенесення гриля, дозволить зручно нести його з собою. А якщо придбати додатково сумку для цього гриля, взяти його з собою буде ще легше, плюс отримаєте додатковий захист під час зберігання. Високоякісний матеріал дозволить довго зберігати привабливий вигляд гриля GRILL2GO X200. Купуйте портативний газовий гриль GRILL2GO X200 від Char-Broil в нашому магазині grili.com.ua і Ви, по справжньому, дізнаєтеся, що таке виїзний барбекю пікнік. Зробіть собі свято, де б Ви не були.

Колеса: немає

Види грилів: газовий портативний

Колір: сірий

Площа робочої поверхні: 44 x 28

Кількість пальників: 1

Наявність бічного пальника: немає

Матеріал решіток: нержавіюча сталь

Потужність гриля:: 2,8 кВт

Столик: немає

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: Китай

lwh: 600x340x330 mm

Weight: 21 g