Керамічний гриль Big Green Egg Mini MAX

Big Green Egg
119650
55900,00
грн.
Унікальна керамічна піч "камадо" від компанії Big Green Egg. Дозволяє приготувати практично будь-які страви, використовуючи найрізноманітніші техніки приготування, такі як жарка на грилі, випікання, запікання, повільне томлення і навіть гаряче копчення. При цьому всі продукти, приготовлені в такий печі, завжди залишаються бездоганно соковитими. Піч виконана з унікальної термостійкої кераміки розробки NASA, завдяки чому витримує до 100000 циклів нагріву \ охолодження, не покриваючись при цьому тріщинами. Також така кераміка не боїться перепадів температури, тому піч можна використовувати в будь-яких погодних умовах.

Чому варто купити саме Big Green Egg Mini MAX?

Біг Грін Егг МініМакс - славний малий, який і курку цілу запече, і 3-4 стейки підсмажить. А з такими компактними габаритами його можна поставити будь-де, навіть на балконі. І легко перевозити: при досить скромній для керамічного гриля вазі 28 кг його можна його можна помістити в багажник будь-якого авто. Це ідеальний варіант для тих, хто любить пікніки на природі. Щоб облаштувати імпровізовану гриль-зону, у вас піде не більше 5 хвилин.
Але найголовніше - це якість, адже Mini MAX допоможе вам стати кращим кухарем. Експериментуйте з поєднанням продуктів, готуйте соковито та ароматно, з мінімумом олії та максимумом кохання. Смажити, томити, запікати і коптити – цей кріпак здатний багато на що!

Колеса: немає

Види грилів: вугільний

Колір: зелений

Площа робочої поверхні: 25 х 25

Матеріал решіток: нержавіюча сталь

Столик: немає

Термометр: є

Наявність ніжок: немає

Виробник: США

Матеріал: Кераміка

lwh: 370x300x500 mm

Weight: 28000 g