Дров'яний гриль-мангал Ahos Box

Ahos
66900,00
грн.
HOS BOX - це ідеальний варіант гриль-мангала на дровах для дачі, будинки або ресторану. Модель своїм естетичним виглядом вже створює відчуття затишку. Можна довго милуватися тим, як горить вогонь і при цьому готується вечеря. Досить поставити гриль-мангал в зручне місце і насолоджуватися приємним ввечері. 
Вуличний гриль-мангал оснащений тумбою для зберігання дров та вогнищевої чашею конічної форми. Його висота 93 см. Зверху розташована поверхню для смаження, яку можна легко зняти. У неї є невеликий вигин всередину - це дозволяє стікати зайвому маслу всередину чаші. З бічних сторін тумби присутні ручки, завдяки яким можна переносити круглий гриль-мангал в будь-яку ділянку на дачі. 
Ця модель представлена в двох відтінках: 
  • Retro - термостійке покриття під іржу; 
  • Black - вугільно-чорне покриття. 
Чаша мангал-гриля проведена з цільного шматка стали, має конічну форму і діаметр 100 см. 
Досить розпалити в ній вогонь, щоб отримати релакс.Поверхня виплавлено з вуглецевої сталі товщиною 10 мм, її ширина становить 48 см. Завдяки чотиришаровому органічному покриттю вона може прослужити десятки років без будь-якого догляду. Поверхні досить, щоб приготувати різноманітні страви для 25 гостей. 
Ця лінійка гриль-мангалів на дровах відрізняється особливою геометрією, що дозволяє їй вписатися в будь-який інтер'єр. А страви, приготовані на вогні самостійно, завжди набагато смачніше. 
Додатково до AHOS BOX рекомендуємо купити кільце для приготування страв в казанку, грати для стейків, пристосування для смаження шашликів. Також серед девайсів є кришка з ручкою з цільного шматка нержавіючої сталі, яка вбереже від негоди. При установці аксесуарів область для смаження не зменшується, що дозволяє приготувати максимальну кількість страв одночасно. 
Мангал-гриль не вимагає щоденного чищення спеціальними розчинами. Догляд увазі видалення залишків їжі. Перегорілі дрова висипаються в чашу, після чого золу можна прибрати за допомогою пилососа або совка. Навіть при регулярному використанні досить чистити мангал-гриль один раз в сезон. 

Виробник: Україна

Матеріал решіток: вуглецева сталь

Покриття для смаження поверхні: 4-х шарове полімерне органічне покриття

Матеріал корпусу: Сталь S235JR

Покриття корпусу мангала: термостійке кремній-органічна 3-х шарове покриття

Діаметр: 48

Види грилів: дров'яний

lwh: 930x1000x1000 mm

Weight: 117000 g