Великий керамічний вугільний гриль BergHOFF, чорний

BergHOFF
8500891
52900,00
грн.
Великий керамічний вугільний Berghoff дозволить втілити в життя всі ваші кулінарні ідеї і зробить відпочинок на природі незабутнім.
Оснащений чотирма невеликими коліщатками з фіксаторами для ручного пересування гриля. Має приголомшливий вид, виконаний в класичному дизайні керамічних грилів Камадо. Існує можливість вибору основного кольору гриля: салатовий, сірий або помаранчевий.
У комплектацію до грилю, входить:

  • два знімних відкидних дерев'яних столика
  • металеве гніздо на коліщатках
  • решітка зі сталі
  • чавунний колосник
  • чавунна кришка для регулювання подачі повітря в камеру
  • в кришку камери вбудований термодатчик.

 Великої жарочной поверхні, вистачить нагодувати велику компанію на гучній вечірці або сім'ю з дорогими родичами. Приготуйте на решітці соковиті яловичі стейки з овочами гриль або хрусткі ковбаски для хот догів, жирні котлети для гамбургерів. З отсекателем спека можна приготувати велику кількість курячих крил в кисло-солодкому соусі. А висоти кришки і глибини камери, буде досить для приготування великого шматка м'яса або цілої індички.
Для збільшення терміну експлуатації гриль обладнання, необхідно регулярно доглядати і чистити гриль. Грати можна мити під водою або прибирати залишки їжі металевою щіткою. Золу можна зібрати за допомогою кочерги або пилососа для збору золи. Рекомендуємо використовувати чохол для захисту гриля від зовнішніх пошкоджень і подряпин. Для глибокого чищення гриля від жиру, використовуйте послуги професійного обслуговування і сервісу гриль обладнання.

Колеса: 4

Види грилів: вугільний

Колір: чорний

Площа робочої поверхні: 58 х 58

Матеріал решіток: чавун

Столик: є

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: Бельгія

Матеріал: Кераміка

lwh: 1350x580x1200 mm

Weight: 111000 g