Інфрачервоний вугільний гриль CHAR-BROIL KETTLEMAN 57см

CHAR-BROIL
16301878
14990,00
грн.
Char Broil Kettleman - перший в світі інфрачервоний гриль, який працює на вугіллі, за доступною ціною. Ідеально підходить для великої родини і компанії друзів. Гриль з класичним дизайном від американського виробника, який прийшов на заміну морально застарілому мангалу, є втіленням досконалої функціональності, довговічності і дизайну, для покупців з високими вимогами. Дозволяє готувати будь-яку їжу: м'ясо, морепродукти, овочі і навіть фрукти.

Діаметр решітки: 54 см
Габаритні розміри (ДхШхВ): 63,5 х 63,5 x 96,5 см
Дозволяє приготувати: 12 стейків або 16 котлет для бургерів


Особливості приготування у грилі Kettleman Char-Broil:
Вугільний гриль Kettleman дає Вам все необхідне для початку приготування дивовижних ароматних барбекю страв, якщо Ви ще не маєте гриль. Гриль має велику смажену решітку для приготування ароматних та соковитих страв. Ви зможете приготувати блюда для 7-10, а це вже пристойна компанія для веселого відпочинку. Гриль дуже легкий в обслуговуванні, в нижній частині розташований піддон, що знімається, для чищення гриля від золи. Циркуляція повітря контролюється за допомогою верхніх отворів, це дозволить нагнітати потрібну температуру всередині гарячої камери. Щоб контролювати температуру, на верхній кришці розташований точний якісний термометр. Всі ці, здавалося б, стандартні можливості, дають дивовижний результат.

Особливості гриля Kettleman:
  • гриль Kettleman виконаний у чорному кольорі;
  • використання високоякісної сталі з фарфоровим покриттям при виробництві;
  • висока продуктивність гриля;
  • термодатчик на верхній кришці гриля;
  • легке обслуговування гриля;
  • точний рівномірний розподіл тепла всередині гарячої камери;
  • зручний та простий у використанні;
  • зносостійке зовнішнє покриття гриля;
  • зручні колеса для транспортування;
  • якісні решітки в комплекті.

Чому варто купити гриль Kettleman?
Гриль Kettleman дає Вам повний контроль приготування барбекю страв від А до Я. Виконаний із високоякісного матеріалу з фарфоровим покриттям, прикрасить будь-який дворик. Виглядає гриль Kettleman справді дивовижно. Гриль легко чиститься та обслуговується загалом, Ви не матимете з ним клопоту. Компанія Char-broil спроектувала гриль так, щоб Ви мали менші витрати вугілля під час приготування страв. Зручні колеса гриля допоможуть перемістити його в будь-яке зручне для Вас місце. Високоякісне фарфорове покриття забезпечить захист та дивовижний зовнішній вигляд гриля Kettleman на довгі роки. Головне дотримуйтесь інструкції зберігання гриля.

Колеса: 2

Види грилів: вугільний

Колір: чорний

Площа робочої поверхні: 54 х 54

Матеріал решіток: чавун

Столик: немає

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: США

lwh: 635x635x965 mm

Weight: 20000 g