Гриль мангал AHOS INSPIRATION

Ahos
ahos-inspiration
98010,00
грн.
AHOS INSPIRATION - це сферичний мангал-гриль, який виготовлений з цілісного шматка металу за унікальною технологією. Завдяки привабливому естетичного вигляду, модель стане родзинкою на дачній ділянці. Масивна чаша мангал-гриля для саду встановлена ​​на витончених ніжках, що створює відчуття її невагомості. Все диво починається в момент, коли загоряється вогонь в чаші. 
Гриль-мангал AHOS INSPIRATION досить високий, щоб розміститися навколо нього сім'єю і приготувати смачну вечерю. Висота становить 67 см. Чаша виплавлена з цільного шматка сталі, зварювальні шви відсутні. Модель виконана у формі великої півсфери, діаметром 93 см. 
Круглий гриль-мангал має три ніжки, виготовлені з нержавіючої сталі, що надає конструкції легкість незважаючи на масивні габарити. З боків розташовані ручки з полірованої нержавіючої сталі. Завдяки їм можна переносити мангал-гриль в будь-яке зручне місце. 
Поверхня виготовлена ​​з вуглецевої сталі, її ширина 48 см. Чотиришарове полімерне покриття добре відображає полум'я вогню і продовжує термін служби пристрою. Поверхня має вигин в центрі - це необхідно, щоб зайве масло збігало і не розприскувалося. Області для смаження достатньо для приготування різних страв для 20 осіб. 
Ця модель оснащена додатковою топкою, в результаті чого чаша не перегрівається, здійснюється рівномірний прогрів, економляться дрова. 
До цієї моделі представлений широкий ряд аксесуарів. Це решітка для стейків, кільця для приготування шашлику, кільце для установки казанка, а також кришка з нержавіючої сталі. Всі девайси можна встановити безпосередньо на жарочній поверхні або на висоті 12 см. 
Також можна придбати стіл з натурального дерева, який покритий водовідштовхувальним лаком. Стіл складається з 4 окремих стільниць. Його висота ідеально підходить під висоту садових крісел. 
Гриль-мангал AHOS Не потребує частої і спеціальної чистки. Поверхню потрібно очистити від залишків їжі шпателем і скропити рослинним маслом.

Колір: чорний

Виробник: Україна

Матеріал решіток: вуглецева сталь

Покриття для смаження поверхні: 4-х шарове полімерне органічне покриття

Матеріал корпусу мангала: Сталь S235JR

Діаметр: 48

Види грилів: дров'яний

lwh: 850x800x900 mm

Weight: 8500 g