Гриль газовий Campingaz BBQ Xpert 200L Vario

Campingaz
178503576521
8888,00
грн.
Газовий гриль серії Xpert 100 L - практичне, просте і надійне рішення для грилерів-початківців. Лінійка Xpert позиціонується самим виробником як "пристрої з найкращим співвідношенням "ціна-якість". При цьому проста конструкція цього гриля здається такою лише на перший погляд. Xpert 100 L включає ряд ретельно продуманих характеристик, а також надійний візок зі сталі, які роблять його хорошим партнером у приготуванні улюблених страв.

Xpert 100 L оснащений двома пальниками, що забезпечують потужний жар та рівномірний розподіл тепла усередині гриля. Містка поверхня для приготування дозволяє готувати одночасно кілька страв, а встановлений п'єзо-запалювання завжди спрацьовує з першого разу.

Гриль Xpert 100 L обладнаний двома сталевими бічними столиками з гачками для інструментів. Конструкція візка оснащена надійними колесами та “завісою” з міцного зносостійкого текстилю, що надійно захищає будь-які предмети, розташовані всередині візка, а також прикриває балон, який ідеально поміщається під поверхнею для приготування.

Особливості:
Підпал: пьезо;
Бічна пальник: немає;
Колеса: 2 пластикових;

Колеса: 2

Види грилів: газовий

Колір: чорний

Площа робочої поверхні: 45 х 34

Кількість пальників: 2

Наявність бічного пальника: є

Матеріал решіток: хромована сталь

Столик: є

Термометр: немає

Наявність ніжок: є

Виробник: Франція

lwh: 1080x480x124 mm

Weight: 21000 g