Великий керамічний вугільний гриль BergHOFF, сірий

BergHOFF
2415700
52900,00
грн.
Великий керамічний вугільний Berghoff дозволить втілити в життя всі ваші кулінарні ідеї і зробить відпочинок на природі незабутнім.
Оснащений чотирма невеликими коліщатками з фіксаторами для ручного пересування гриля. Має приголомшливий вид, виконаний в класичному дизайні керамічних грилів Камадо. Існує можливість вибору основного кольору гриля: салатовий, сірий або помаранчевий.


Чому потрібно купити сірий керамічний вугільний гриль BergHoff?

Власними чудовими стравами гриль BergHoff здатний перетворити рутину приготування їжі в улюблене хобі. Завдяки йому вам не буде важко нагодувати всю сім'ю та близьких друзів. Встановлюйте барбекю на задньому дворі або беріть із собою в подорожі, і тоді відпочинок стане ще більш незабутнім.
Дизайн сірого керамічного гриля БергХофф сподобається навіть найвибагливішому покупцеві. Він зручний та практичний, з матеріалами відмінної якості. До того ж, можна вибрати колір гриля. Він може бути сірим, оранжевим чи зеленим. Не кожен гриль може похвалитися такою різноманітністю.

Про комфорт сірого керамічного гриля на вугіллі БергХофф:

Поверхня гриля досить велика, щоб не перейматися кількістю порцій, які можна приготувати одночасно. Сміливо запрошуйте гостей та пригощайте їх соковитими медальйонами з яловичини, ніжною рибою або найсмачнішими овочами. Завдяки високій кришці, список ваших страв можна поповнити цілою запеченою куркою і навіть індичкою.
Сірий керамічний вугільний гриль БерХоф вимагає за собою регулярного догляду, як і будь-який інший гриль. Тим самим ви продовжите термін експлуатації гриля та зможете насолоджуватися улюбленими стравами не один рік. Догляд передбачає миття решітки звичайною водою та чищення металевою щіткою. Також рекомендуємо використовувати захисний чохол для зберігання грилю, який захистить гриль від механічних пошкоджень, пилу та частково від вологи.

Особливості та комплектація сірого керамічного вугільного гриля BergHoff:
  1. Корпус діаметром 58 см.
  2. Решітка із нержавіючої сталі (50 см)
  3. Колосник із чавуну.
  4. Два бічні бамбукові столики.
  5. Чотири колеса з фіксаторами.
  6. Чавунна кришка.
  7. Вбудований датчик температури.

Золу можна зібрати за допомогою кочерги або пилососа для збору золи. Для глибокого чищення гриля від жиру, використовуйте послуги професійного обслуговування і сервісу гриль обладнання.

Колеса: 4

Види грилів: вугільний

Колір: сірий

Площа робочої поверхні: 58 х 58

Матеріал решіток: чавун

Столик: є

Термометр: є

Наявність ніжок: є

Виробник: Бельгія

Матеріал: Кераміка

lwh: 1350x580x1200 mm

Weight: 111000 g