Стартер для розпалювання вугілля Weber, портативний

Weber
7447
1259,00
грн.
Використовуйте для розпалювання Вашого гриля стартер, і Ви побачите, що це дуже зручно! Стартер - це необхідне доповнення гриля, за допомогою цього стакана у вас готові вугілля за 20 хвилин! У «стартер» насипаємо вугілля, потім ставимо його або на сухе пальне, або на запалену папір і через 3 хвилини вугілля готові. Чи не впевнені, скільки вугілля потрібно для барбекю? Втомилися від того, що ваші руки постійно в вугіллі? Набридло разребать вугілля, щоб вони горіли рівномірно? Втомилися чекати набору потрібної температури для готування? Їжа згорає від того, що вугілля ще занадто гарячі або через надлишок вугілля?

Портативний стартер Weber вирішить всі ці питання легко! Як це працює?
По-перше, обсяг дозволяє помістити в нього необхідну кількість брикетів для непрямого або прямого приготування. Сама труба зроблена зі сталі і обладнана пластиковою ручкою, яка залишається комфортною навіть після того, як все вугілля розігрілося, і захисною системою, яка гарантовано перемістить все гаряче вугілля точно в ваш гриль, а не на землю! Труба-стартер - це обов'язковий інструмент в колекції аксесуарів будь-якого власника гриля на деревному вугіллі.
Ви отримаєте рівномірно тліюче вугілля за мінімальний час! Адже рівномірний жар від вугілля - це основа будь-якого барбекю, а значить і основа смаку Ваших страв!

Вид: стартер