Органічне вугілля Big Green Egg 9 кг

Big Green Egg
666281
1900,00
грн.
Big Green Egg завоював серця відомих шеф-кухарів із усього світу. Він знаходиться на кухнях найкращих ресторанів і навіть у садах палаців. Вся справа у смаку, уподобаннях, які ви ніколи раніше не пробували.

Велике зелене яйце дозволяє обсмажити, приготувати на грилі, обсмажити до досконалості. Легко. Все в гарному та вічному кухонному приладі. Будьте готові приготувати найсмачніші страви. Будьте готові здивувати своїх друзів та родину. Будьте готові до великого зеленого яйця.

Вугілля Big Green Egg EU - це 100% натуральне деревне вугілля з живоплоту. Ця фантастична деревина має напрочуд довгий час горіння і тому ідеально підходить як деревне вугілля.

Це ідеальне високоякісне паливо для надання чудового натурального смаку вашим грилям та підтримання певної температури у вашому керамічному барбекю Big Green Egg. Легке для освітлення, натуральне вугілля досить тепле лише через 10 хвилин, для більш професійного результату.

Дуже великі шматки не виділяють непотрібного диму. Для виробництва використовується залишкова деревина або дерева, спеціально вирощені для виробництва у стійко керованих лісах.

Переваги
100% натуральне вугілля
Сертифіковано FSC
Гарантована 100% обвуглена деревина преміум-класу без добавок.
Легко палає, дуже швидко підвищується в температурі
Простота обслуговування: генерує набагато менше золи
Виготовлений із європейського дерева
Технічні деталі
Склад: лис та чарівність дерева (100% натуральне)
Вага: 9,00 кг

Вид: вугілля