Шампура подвійні Broil King для кебаба

Broil King
64049
790,00
грн.
Надійні шампури для кебабу повинні мати подвійний стрижень, щоб тримати сирий фарш міцно і при перевертанні не втрачати його. Саме такий набір ви можете купити у нашому інтернет-магазині.
Шампура подвійні Broil King для кебабу – надійні помічники кожного грилера. Вони також чудово підходять для приготування шматочків невеликого розміру: овочі, креветки та інші дрібні морепродукти. Жароміцна сталь жодним чином не впливає на смак страв, зберігає їх натуральний аромат та підтримує оригінальну форму.
У наборі 8 шт. 

Як готувати люля-кебаб на подвійних шампурах Broil King?

Слідуйте своєму улюбленому рецепту приготування фаршу. Деякі кухарі не радять класти свіжу цибулю через її рясну соковитість - фарш з ним може стати більш хрупким. Свіжий овоч можна замінити на сушений.
Попередньо охолодіть фарш – 2 години в холодильнику достатньо. Цю процедуру можна провести і з шампурами, якщо дозволяють час і умови.
Щільні коржики фаршу потрібно акуратно нанизати на шампура. Намагайтеся робити це так, щоб усередині залишалося якнайменше повітря. Можете пригладжувати м'ясо рукою, змоченою у воді.
Надсилайте люля-кебаб на гриль на 5-7 хвилин.
Перевертайте, не боячись усе зіпсувати.
Насолоджуйтесь чудовим смаком.

Вид: шампура