Тріска для копчення Weber до яловичини, 0,7 кг

Weber
17663
559,00
грн.
Здивуйте своїх друзів новими стравами, приготованими на грилі за допомогою тріски Weber "До яловичині". Завдяки суміші деревної стружки листяних порід, горіхових і фруктових дерев, Ви зможете додати сильний, пряний аромат Вашої вирізки, грудинке або котлеток. Надайте Вашому блюду новий, неповторний аромат. Розмочити тріску в воді, покладіть її на вугілля або в спеціальний контейнер для копчення.

Для отримання хорошого стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім злегка віджати руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугілля. Можна замочити тріску в простому піддоні з фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб домогтися своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидр.

Перед тим, як почати підготовку, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугілля з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу. Після закрийте гриль кришкою і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені трісок вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків Вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожного боку щогодини, разом з новою порцією вугілля. Якщо Ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу готування, слід додати мокрі тріски за 5-10 хвилин до закінчення приготування страви.

Вид: тріска